top of page

Вітаємо з перемогою!

З метою виявлення й поширення педагогічного досвіду з питань удосконалення освітнього процесу в гуртках науково-технічного напрямку позашкільної освіти протягом лютого-березня 2020 року пройшов конкурс на кращу методичну розробку серед педагогічних працівників закладів позашкільної освіти.

На конкурс було надано 64 роботи від 22 закладів. Від КПНЗ ЦПР в обласному конкурсі взяли участь 5 робіт, які, за висновками журі конкурсу, відзначились актуальністю, новизною, глибиною змісту, оформленням.

На підставі наказу департаменту освіти і науки Дніпропетровської ОДА від 30.04.2020 №211/0/212-20 «Про підсумки проведення обласного конкурсу на кращу методичну розробку з науково-технічної творчості» чотири роботи зайняли призові місця. А саме:

І місцеПроект «Іграшки минулих століть», керівник т/о «Нестандарт» Бурик Лариса Вавилівна;

ІІ місце«Виготовлення моделі літаючої техніки з паперу та картону на заняттях гуртка початкового технічного моделювання», автор Біловол Руслана Василівна, керівник т/о «Фіксики»,

«Основні жанри фотографії», автор Ватуля Олена Олексіївна, керівник гуртка «Арт майстерня»;

ІІІ місце – «Використання проектної технології навчання на заняттях художньо-технічного гуртка закладу позашкільної освіти», автор Плюсніна Світлана Валеріївна, керівник т/о «Креатив».

Щіро вітаємо наших колег і бажаємо їм подальших успіхів і натхення! А ще: вийти з карантину з новими ідеями, новими проектами, які будуть надихати наших вихованців на нові звершення!

bottom of page