top of page

ПТМ-2020 (обласний етап змагань)

27 лютого 2020 стартували обласні змагання серед учнів молодшої школи з початкового технічного моделювання.

Такі заходи проходять у чотирьох містах, надаючи змогу багатьом представникам міст та районів показати свої знання та вміння у цьому напрямку. #Центрпозашкільноїроботи прийняв у своїх стінах команди ЗОСШ №2 смт Петропавлівка, СКЗПО Межівського будинку дитячої та юнацької творчості, ЗШ №7 м. Павлограда і власних творчих об'єднань "Фіксики" та "Нестандарт". Команда з смт Межова вперше приймає участь у цьому змаганні, крім того її учасниці були наймолодші за віком, але дівчата впевнено пройшли всі тури змагань.

За правилами кожен з учасників мав власноруч виготовити модель літака за схемою та випробувати його на дальність польоту та склеїти 3Д модель за розгорткою.

Теоретична частина змагань хоча й була досить складною, бо потребувала логичного мислення, прострової уяви та знання назв інструментів та деяких спеціальних позначень, які використовуються в технічному моделюванні, для маленьких учасників не здалась важкою!

Члени жюрі, які спеціально приїхали з м. Дніпро, відзначили добру підготовку школярів, іх акуратність та вправність. За сумою балів кожного етапу змагань визначились переможці:

І місце у категорії "Виготовлення моделі літака" зайняв учень ЗШ №7 Коваленко Артем.

Переможницею у категорії " Виготовлення 3Д моделі в техниці PaperGraft" стала Глєбова Марія (т/о "Фіксики" КПНЗ ЦПР).

А у категорії "Дальність польоту" перемогу отримав Перебийнос Даніїл, учень ЗОСШ №2 смт. Петропавлівка.

Серед команд переможні місця розподілились наступним чином:

ІІІ місце отримала команда т/о "Нестандарт" КПНЗ ЦПР (керівник Бурик Л.В.) у складі Крикунової Аліни та Біктоїрова Федора.

ІІ місце отримала команда ЗШ №7 м. Павлоград (керівник Реверук Е.І.) у складі Коваленко Артема та Брек Ірини.

І місце зайняла команда т/о "Фіксики" КПНЗ ЦПР (керівник Біловол Р.В.) у складі Щербакової Анастасії та Глєбовой Марії.

Кривонос Катерина та Чернявська Поліна, наймолодші учасниці змагань, які займаються у Межівському будинку дитячої та юнацької творчость, Бутузов Рінат, учень ЗОСШ №2 смт. Петропавлівка та Манжуленко Тетяна, вихованка т/о "Фіксики", яка приймала особисту участь у змаганнях, отримали грамоти за активну участь у конкурсі.

Вітаємо учасників і переможців та чекаємо наступного року!

bottom of page