top of page

Було б бажання, казка - буде!

Дитячий хореографічний центр "КОНТРАСТИ" (кер. Ірина Джужа, Ірина Федоренко) Центру позашкільної роботи провели незабутні зимові канікули в Карпатах!!!

Сьогодні, щасливі та дружні "Контрасти" повернулися з м. Славсько, де взяли участь у Міжнародному фестивалі - конкурсі дитячої та юнацької творчості "Різдвяний Олімп Карпат - 2020!". По - справжньому щасливі двадцяті подарували нашому колективу не тільки справжні січневі морози, снігопади, казково красиві краєвиди гірського курорту, а й непереверщені емоції, справжнє щастя та сльози радості, адже наші маленькі та середні групи стали переможцями в своїх вікових категоріях :

Естрадна хореографія 5-6 років - Диплом , кубок та медалі за І місце

Естрадна хореографія 7- 9 років - Диплом , кубок та медалі за І місце

Естрадна хореографія "Зміщана категорія" - Диплом , кубок та медалі за І місце.

Та в якості Різдвяного подарунка стали володарями "ГРАН - ПРІ" Міжнародного фестивалю!

Організатори конкурса зустрічали всіх учасників подарунками, запропонували Різдвяну святкову програму, подарували кожному учаснику солодкі сюрпризи. Високий професіоналізм судей, майстерно підготовлена розважальна програма, запальні діджеї - всі побажання, які тільки можливі для сімейного відпочинку, були виконані! Дякуємо за справжнє свято!!!

Велика родина "Контрастів" традиційно яскраво розірвала своїми емоціями маленьке, але чудове "Славське". Адже не кожен колектив може похизуватися такою кількістю рідних душ! 64 учасники фестивалю (діти і батьки) прийняли участь у візитці на Вечері знайомств, разом каталися на лижах, санчатах, льодянках. Піднімалися в гори на підйомниках, екскурсії на снігоходах та квадроциклах, купання в гарячих чанах, навіть ловили форель! Секрет яскравого життя дуже простий: "КОНТРАСТИ - СТВОРЕНО З ЛЮБОВ'Ю"!

bottom of page