top of page

Захист проектів як новий напрямок роботи творчих об'єднань.

"Ти хочешь жити, так як хочешь ти?

Тоді твори, малюй, навчайся!

Та намалюй собі такі світи,

Де замість хмар є тільки промінці!"

29 листопада 2019 року Центр позашкільної роботи разом з творчими об'єднаннями провів досить незвичайну виставку робіт своїх вихованців.

Кожне з об'єднання протягом двох місяців готувалось представити свої роботи, яки стали результатом творчого пошуку, бо кожен з маленьких творців мав не лише створити якусь поробку на завдану тему, а відшукати інформацію, знайти цікаву ідею або відтворити виріб давніх майстрів.

Творче об'єднання "Нестандарт" (керівник Бурик Л.М.), яке працює на базі НВК 14, обрало тему для цьогорічної виставки "Іграшки минулих століть" та створило невеличкий музей, до якого потрапили експонати, які зберіглися з давніх часів та ті, які діти відтворили за малюнками та старими фотографіями.

ТО "Фіксики" (керівник Біловол Р. В.) продемонструвало якими транспортними засобами будуть користуватись у майбутньому. Звичайно ж екологічні, практичні та незвичайні! Але, найголовніше, доступні кожній родині!

Роботи вихованців творчих об'єднань "Ультрамарин" (керівник Тарасевич Т.В.) та "Юність" (керівник Кропачова О.А.) це завжди відображення почуття прекрасного та натхнення. Вміння помічати красу навіть в повсякденній буденності - чи може бути щось більш важливим?

До історії нашого народу, його вірувань та традицій звернулись вихованці ТО "Народні умільці" (керівник Гетьман Л.П.), роботи яких знов і знов доводять, що Україна завжди славилась своїми майстрами.

А ТО "Креатив" (керівник Плюсніна С.В.) проектом"Скринька позитивних емоцій" довело, що позитивні емоції є запорукою щасливого, творчого, креативного майбутнього!

Кожне об'єднання мало захисти власний проект, розповісти глядачам чому саме цю тему обрали і чому навчились під час проекту.

Це був перший досвід публічного виступу для більшості маленьких творців, але він став великим кроком до майбутнього, бо в сучасних реаліях важливо не лише вміти щось гарно робити, але й презентувати себе та свої роботи.

Бажаємо юним творцям натхнення. Ви наша гордість!

bottom of page