top of page

"Покоління В" кидає виклик сірій буденності

16 вересня 2019 року в "Центрі позашкільної роботи" пройшов святковий концерт з нагоди початку нового 2019-2020 навчального року.

Покоління В - це діти, яких об'єднала велика родина Валеоцентру. Для наших дітей Центр позашкільної роботи це творчість і спорт, талант і навчання, наснага й бажання, пригоди та справжня дружба.

Навчально-виховна робота Центру має багаторічні традиції та реалізує творчі підходи до роботи з дітьми. Сумісна праця педагогів та вихованців має високі результати. За підсумками 2018-2019 навчального року виховнці Центру отримали 246 нагород, з яких 80 всеукраїнських та 23 міжнародні нагороди.

Звичайно, таких досягенень неможливо було б досягнути без підтримки та допомоги наших шановних батьків.

Новий навчальний рік продовжує роботу за художньо-естетичним, фізкультурно-оздоровчим, науково-технічним та військово-патріотичним напрямками.

Цього дняі творчі колективи створили невеличкий концерт для батьків та гостей закладу. Нагороди та пам'ятні подарунки отримали найзавзятіші батьки та діти.

А ми запрошуємо всіх бажаючих приєднатись до творчого, різноманітного, яскравого на події життя, яке вирує в стінах нашого Центру позашкільної роботи!

bottom of page