top of page

Т/о "Креатив" офіційно вступив до світу Magicznе Ogrody

З 28 серпня по 1 вересня 2019 т/о "Креатив" (керівник Плюсніна Світлана Валеріївна) у складі делегації Дніпропетровскої області представляло Україну на Міжнародному фестивалі-конкурсі Gold fest w Magicznych Ogrodаch 2019 (Польща).

Цей багатожанровий фестиваль-конкурс спрямований на виявлення та підтримку творчо обдарованих дітей, талановитої молоді та дорослих, демонстрацію здібностей та підвищення рівня виконавської майстерності, розвиток і зміцнення міжнародних зв'язків, обмін культурними традиціями та духовними цінностями.

Gold fest w Magicznych Ogrodch 2019 зібрав сотні людей в душевній фестивальній атмосфері, що не має кордонів та перетинів. Фестиваль проходив в чарівному місті в величезному парку розваг Magiczne Ogrody, що перекладається як "Чарівні Сади" і повністю відповідає назві. Представлена колекція робіт вихованців "Центру позашкільної роботи" в техніках шкіропластика та валяння була гідно оцінена міжнародним жюрі.

Яскравий, насичений, наповнений незабутніми враженнями конкурс-фестиваль Gold fest w Magicznych Ogrodch 2019 приніс т/о "Креатив" "ГРАНД ПРІ" у категорії "декоративне мистецтво" (діти).

Вітаємо т/о "Креатив" та керівника студії Плюсніну С.В. з перемогою та бажаємо творчого натхнення!

bottom of page