top of page

Таке чудове літо різнокольорове

У Центрі позашкільної роботи триває робота. Гостей з пришкільних таборів міста зустрічают педагоги та методисти Центра, які підготували на це літо цікаву програму для дітей.

Гуртки одного дня дають змогу не лише цікаво провести час поза стінами свого учбового закладу, а й познайомитись з напрямками роботи Центру й обрати для себе щось цікави на наступний навчальний рік. Наприклад, сьогодня діти спробували свої сили в акторській грі, поставивши маленьку п'єску за мотивами відомих казок, зробили маленьке диво з паперу, опанувавши основи орігамі, зробили власний літак і перевірили його на дальність польоту, а маленькі красуні трошки змінили свій імідж.

Маленькі художники створили власні шедеври, спробували створили на папері циркову виставу і кожен малюнок, звичайно, був неповторним!

До гуртка, яким керує Байдала І.І. завітали в гості майбутні зірки змагань на радіокерованих автомобілях. Вони мали на власні очі побачити трасу, на якій тренують свою майстерність наші вихованці!

Цікаву гру запропонувала методист Центру Демідова М.М. В сучасному житті дуже необхідні навички живого спілкування. Тому діти, які відвідали тренінг, спробували створити коло друзів, опанувати навички дружнього спілкування. Діти навчились не соромитись задавати питання, проявляти зацікавленність, розповідати про себе і свої інтереси.

Дуже тішить, що діти, яки приходять на заняття до гуртків одного дня створюють собі гарний настрій, активно приймаючи участь у різних заходах. Так чудово, коли у стінах Центра лунає щасливий дітячий сміх!

bottom of page