top of page

Гідна перемога т/о "Фіксики" в ІV Всеукраїнському конкурсі з ПТМ. (м.Нетішин)

З 21 по 23 травня 2019 року у м. Нетішин Хмельницької області на базі Клубу «Юний технік» відбувся ІV Всеукраїнський конкурс учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання.

У Нетішин на фінальний етап з’їхалися гості з різних куточків України: 20 делегацій представляли 18 областей України та місто Київ. Змагалися 42 учасники, кращі з кращих, юні техніки України. Упродовж декількох днів

хлопці та дівчата, серед яких і команда Центру позашкільної роботи гуртка «Фіксики»- Халько Максим та Новодевіченська Олександра, змагалися за звання найкращих.

Урочисте відкриття відбулося за участі вихованців Будинку дитячої творчості, які вразили присутніх своїм артистизмом. Програма конкурсу складалась з 4 видів змагань: теоретичний залік, технічний (виготовлення рухливої іграшки з паперу), спортивний (виготовлення планеру, виготовлення автомобілю з резинодвигуном), практичний (випробування планеру на дальність польоту, випробування автомобілю на дальність проїзду).

Вітаємо вихованку нашого Центру Новодевіченську Олександру, яка здобула ІІІ місце у технічному завданні на Всеукраїнських змаганнях з початкового технічного моделювання. Пишаємося і бажаємо подальших

перемог!

Дякуємо керівнику гуртка «Фіксики» Біловол Руслані Василівні.

bottom of page