top of page

Вдалий початок сезону у автомоделістів.

Досить вдалими видалися перші старти цього сезону для наших автомоделістів.

Про це свідчать результати Чемпіонату України з радіокерованих автомоделей у приміщенні, які пройшли 22-25 березня у м. Київ.

М. Павлоград представляли вихованці "Центру позашкільної роботи" (керівник С.В. Янченко) - Зубарев Іван, Янченко Іван та Безрук Артем, учні загальноосвітньої школи №9

В перший день змагань відбулися заїзди моделей класу РЦБ по фігурній трасі.

Обидва наші спортсмени Зубарев Іван та Янченко Іван, які стартували у цьому класі, увійшли до шістки найкращих, але у підсумку вдача посміхнулась тільки Зубареву Івану, який виборов перше місце серед школярів, а Янченко Іван став лише четвертим.

Наступного дня почалися змагання моделей позашляховиків. Зубарев Іван, впевнено стартуючи з третьої позиції у фіналі А класу задньопривідних Багі – 2ВД стандарт, в результаті прикрої аварії у заключному заїзді не зміг поборотися за місце у призовій трійці, зайнявши у підсумку лише п’яте місце у цьому класі. Але йому вдалося реабілітуватись у фіналі А класу повнопривідних Багі – 4ВД стандарт, де, стартувавши з другої позиції, він тричі фінішував у трійці лідерів, зайнявши у підсумку друге місце. Не досить вдало склалась кваліфікація у Янченка Івана, якому трішки не вистачило до потрапляння у фінал А у класі дадньопривідних Багі – 2ВД стандарт, але потім, очоливши стартову решітку фіналу В, він впевнено довів свою

перевагу над суперниками у трьох заїздах поспіль, ставши переможцем цього фіналу. Безрук Артем, стартуючи з сьомої позиції у фіналі В класу повнопривідних Багі – 4ВД стандарт, тричі фінішував четвертим, зайнявши у підсумку четверте місце у цьому фіналі.

Кращі результати показали наші спортсмени у шосейних перегонах. Зубарев Іван у класі ТС-10 стандарт у запеклій боротьбі виборов підсумкове третє місце, а у класі ТС-10 сток зайняв друге місце серед школярів. Янченко Іван у класі РЦЕ-12 стандарт увійшов до шістки найсильніших спортсменів України і у фінальних заїздах утримав свою позицію. Безрук Артем став переможцем фіналу В у класі ТС-10 стандарт.

Вагомим виявився внесок наших спортсменів у загальний результат збірної Дніпропетровської області. Команда юнаків та юніорів Дніпропетровщини стала переможцем Чемпіонату України серед спортсменів, а серед школярів наша збірна посіла друге місце, поступившись лише команді Києва.

Отже після вдалого старту очікуємо від наших спортсменів не менш вдалого продовження та бажаємо успіхів у наступних змаганнях.

bottom of page