top of page

Зазирнути у майбутнє

Наше життя стримко змінюється завдяки розвитку науки та високих технологій. Незабаром з'являться професії, які зараз навіть уявити важко. І всі вони матимуть в основі синтез природничих наук, технічної творчості та математики. У 2017 році позашкільна освіта отримала новий напрям розвитку - STEM, який активно використовує креативні задуми, поєднуючи творчі і художні дисципліни з точними науками. "Центр позашкільної роботи" активно долучився до нововведення і ми маємо змогу зазирнути у недалеке майбутнє! Сьогодні свої проекти презентували учні молодших та середнії класів навчальних закладів міста на обласному територіальному інтелектуальному конкурсі "Модель майбутнього". Серед представлених моделей найбільш вразили судей пожежна машина, виготовлена з природних матеріалів і оснащена всіма необхідними для гасіння вогню та порятунку постраждалих та автомобіль майбутнього, який вміє літати, плавати та керується інтелекуально! Маленьких винахідників оцінювали шановні члени жюрі на чолі з Дзигар Л.П. та методистом обласного центра науково-технічної творчості Чміль С.В. Високої оцінки заслужили підговка учасників, презентація та винахід. Жодна з робіт не залишилась без уваги. Всі роботи юних винахідників можно буде подивитись на виставці, яка пройде в кінці березня.

А сьогодні вітаємо переможців:

І місце в молодшій категорії зайняла єдина серед учасників дівчинка Вероніка Санкіна (ЗОШ №5, кер. Шпак А.А.), яка крім самого винаходу пожежного авто, вразила суддів віршованою презентацією!

І місце в старшій віковій категорії зайняв Шаляпін Денис з автомобілем майбутнього. (т/о "Поема в дереві", кер. Сидоркін В.І., КЗ "Центр позашкільної роботи")

ІІ місце в старшій категорії зайняв Погребний Ернест з автономним будинком-автомобілем, який став мрією всіх, хто бажає мандрувати світом з комфортом! Вітаємо переможців і дякуємо за можливість зазирнути у майбутнє та помріяти!

bottom of page