top of page

Весела коляда - 2019!

9 січня у центрі дозвілля "Мир" пройшов ІІІ- й Різдвяний фестиваль "Весела коляда - 2019"!

Щорічний фестиваль - конкурс проходить за ініциативи відділу освіти та місккому Профспілки. Вже втретє глядачі і гості радо вітали шанувальників найкращих традицій сучасної української культури, творчості та мрій!

На конкурс були представлені цілі різдвяні театралізовані полотна, яскраві та запальні новорічні пісні та танцювальні композиції! Творчі та талановиті працівники дошкільних закладів № 53, 1, 47, 23,11,60, 8, 2, 28 та шкіл міста № 5,18, 8,16, Павлоградського міського ліцею та НВК № 2 занурили глядачів у дивний світ колядок, у свято, яке робить наш світ кращим.

На різдвяний фестиваль завітали поважні гості. Першим учасників фестивалю привітав Міський голова Анатолій Олексійович Вершина. До щирих побажань творчих перемог та здійснення новорічних мрій приєдналися також начальник відділу освіти Дем'яненко Ірина Вікторівна та голова Профспілки освітян Рєзніков Олександр Борисович.

На фестивалі була присутня комісія конкурсу, ініційованого Народним депутатом України Артуром Володимировичем Мартовицьким "Відкрийте серце новорічним дивам!"

Програму фестивалю оцінювало професійне журі, до складу якого увійшли:

Начальник відділу культури Вікторія Селіна,інспектори міського відділу освіти Світлана Підплетько та Людмила Мирошниченко,Почесний голова Профспілки Євсюков Анатолій Якович та голова профспілки Рєзніков Олександр Борисович.

Творчим подарунком для всіх учасників став виступ Народного художнього колективу "Дитячий хореогрофічний центр

" Контрасти" (кер. Ірина Джужа) , Центру позашкільної роботи . За підсумками журі усі учасники були нагороджені Дипломами фестивалю та солодкими призами!

bottom of page