top of page

Нащ Дід Мороз дарує щастя!

27 та 28 грудня на Соборній площі міста гарний передноворічний настрій створював Народний художній колектив "Дитячий хореографічний центр " Контрасти" при підтримці естрадного театру "Елен" Центру позашкільної роботи.

Діти змагалися , співали та танцювали на радість усім перехожим. Усі бажаючі мали змогу розділити веселий запальний настрій наших вихованців та їхніх батьків: пройтися у новорічному хороводі, приміряти калоші Діда Мороза, стати учасниками шоу з чарівним капелюхом, пограти з "живими рукавичками".

Але головне,справжнє диво чекало усіх учасників ігрової програми 28 грудня. Несподівано для усіх присутніх Дід Мороз вибрав серед натовпу одну дівчинку,яка на його думку, мала отримати особливий подарунок. Скільки було сліз щастя, радості, оплесків та гучних окликів, коли з'ясувалося, що це справжнє заручення та пропозиція руки і серця!

Закохані молодята Худякова Ксенія та Мироненко Максим свої перші кроки у світ щасливого подружнього життя зробили під нашою новорічною ялинкою, а наші вихованці так голосно та дружньо ще не виконували фінальну пісню! Усі радісно викрикували "гірко", а символ нового 2019 року Щасливий П'ятачок радісно вигукнів: "А під моє дзвінке "хро-хро" хай тільки множиться добро!"

bottom of page