top of page

Вітаємо "Лік" з перемогою!

22 грудня 2018 р вихованці Театру сучасної хореографії «ЛіК» під керівництвом Оксень Людмили Юріївни та Федоренко Ірини Юріївни взяли участь у Міжнародному творчому фестивалі-конкурсі «Сяйво різдвяних зірок», який проходив в в Київській міській держадміністрації. До уваги журі було представлено новий номер «За даллю даль». У фестивалі взяли участь понад 100 хореографічних колективів з усієї України. Журі складалося з заслужених працівників культури, народних артистів України, ректора Київської академії естрадного та циркового мистецтв. При врученні призу за перше місце та спецпризу за найкращу ліричну постановку, директор фестивалю і журі привітали і сказали, що це кращий номер за багато фестивалів, ще ніхто так не передавав почуття і не проживав так номер на сцені.

А після нагородження – дуже цікава культурна програма: вечірній Майдан Незалежності та Софіївська площа, где знаходиться головна ялинка країни; прогулянка по Пейзажній алеї та біля Андріївської церкви; на ВДНХ прокатались на 10-ти метровій льодяній гірці.

Кульмінацією вечора було 3Д шоу «Winterra. Легенда Казкова краю » - нове зимове шоу від творців« Вартові Мрій» та «Дім Таємничих пригод» від режисерів-постановників Костянтина Томільченко і Олександра Братковського. Для участі в шоу були запрошені професійні танцюристи, акробати, вокалісти, серед яких артисти всесвітньо відомого Cirque du Soleil, а також учасники українських талант-шоу. Після шоу артисти вийшли до наших дітей і сфотографувалися.

Отже вітаємо юних артистів з перемогою та бажаємо нових звершень та чудового продовження зимових канікул!

bottom of page