top of page

"Контрасти" -2018. Нові перемоги!

Велика творча родина маленьких "Контрастів" у складі 71 учасника (кер. Джужа Ірина Олексіївна) повернулася з 18- ого Міжнародного фестивалю - конкурсу "Барвиста осінь " - 2018 в м. Київ, який проходив 26- 28.10 в рамках Міжнародного проекту " Квітуча Україна" . В номінації хореографія були завойовані наступні нагороди:

Естрадна хореографія , дитяча вікова категорія(до 6 років)- 1 місце ;

Сучасна хореографія , перша категорія (7-9 років)- 2 місце;

Сучасна хореографія, друга категорія (10 -14 років) - 1 місце;

Естрадна хореографія, змішана категорія - 1 місце.

Найвищої оцінки журі за акторську майстерність, за відтворення образу та техніку виконання були відзначені найменьші учасники фестивалю, діти 5 років за номер "Лови хвилю", про такий "зоряний склад" малюків можна лише мріяти, зазначили знані хореографи. Також журі відзначили, що всі діти підготовлені, володіють культурою колективного танцю, розуміють матеріал, з яким працюють.

Найкращі моменти із дуже насиченої програми перебування в Києві - це "Печерський квест", в якому прийняли участь і дорослі і діти, відвідування Музею води, прогулянки парками та пам'ятками столиці, а також інтерактивна подорож містечком професій "Kids Will".

Сьогодні вже Народний художній колектив "Дитячий хореографічний центр " Контрасти" має свою дуже яскраву та успішну творчу історію завдяки талановитим, дуже працьовитим дітям та вдячним і сміливим батькам.

bottom of page