top of page

Мегаполіс творчих ідей! Старт -2018-19!

Початок нового навчального сезону - це завжди свято, яке об'єднує майже тисячну аудиторію вихованців, весь педагогічний колектив , своєю творчою та позитивною енергетикою приваблює нове покоління учнівської молоді.

Мегаполіс ідей,творчої фантазії, злетів,щастя та дитячої мрії Центр позашкільної роботи живе в ритмі дитячих сердець.

З блискучими результатами, нагородами , подарунками, грамотами та словами вдячності за успішний минулий рік вітала усіх присутніх директор закладу Зінько Тетяна Вікторівна. Адже результати дійсно приголомшують:всього 36 дипломів учасників міських та обласних конкурсів,у змаганнях міського, обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів 56 - дипломів за ІІІ місце, 76 - за ІІ місце . Наші вихованці за минулий навчальний рік здобули 142 дипломи переможців!

На початок навчального 2018-19 року наш позашкільний заклад працює за напрямками: художньо-естетичний, фізкультурно-оздоровчий, гуманітарний, військово-патріотичний та науково-технічний. Всього Центр охоплює близько 1000 дітей, які навчаються у 72 гуртках.

Якщо ти готовий розпрощатися з сірою буденністю, вступити до лав сміливих та креативних та з головою пірнути в глибини творчих просторів, ласкаво просимо на відкриття нового навчального сезону 2018 – 19!

bottom of page