top of page

Флешмоб "Молодь - майбутнє України!"

Святкування Дня міста передбачало різноманітність заходів та видів відпочинку. Декілька сотен глядачів зібрав вже традиційний танцювальний флешмоб "Молодь - майбутнє України!" за участі дівчат та юнаків загальноосвітніх шкіл міста. Високий рівень підготовки та завзятість юних учасників перетворило звичайний захід на справжню родзинку до Дня народження Павлограду.

Наші діти є справжніми цінителями та активними творцями найкращих традицій сучасної української культури. Глибока повага, обізнаність та творчий пошук – ось складові перемоги успішної молоді нашого краю!

Павлоград – це справжній світ творчості, талантів, яскравих та неповторних свят, фестивалів та конкурсів всеукраїнського масштабу.

У фестивалі сучасної талановитої молоді взяли участь команди, успішні та чесні в своєму бажанні перемагати . Спортивна, з нестримною жагою йти тільки вперед молодість Павлограда сьогодні знищує буденність, долає кордони стереотипів та будує нові обрії. Тільки по - справжньому щасливі діти народженні перемагати!

Феєричним завершенням танцювального марафону став запальний флешмоб за ініціативою зш №1, який підхопили усі команди!

Павлоград в цей час святкував у ритмі юних сердець!

bottom of page