top of page

З Днем народження, Павлоград!

234 річницю Павлоград зустрічає у прекрасній формі! Стотисячне місто, центр Західного Донбасу, сьогодні – зразок якісної освіти, нових можливостей і великого творчого потенціалу.

55 років наші шахтарі піднімають рівень життя не тільки Західного Донбасу, а і всієї України! Павлоград несе свою славу з покоління в покоління, як гарант соціального, економічного, енергетичного розвитку та приклад успішно працюючого сучасного міста.
Дитячий парк та ігрові майданчики,зелені парки, стадіони та обладнані території для сімейного відпочинку - подарунок, гідний нашого іменинника. Все створено для того, щоб посміхались діти, закохані у рідний край.
Як завжди, свій День народження Павлоград проводив в атмосфері творчого різноманіття, яке зачаровувало професіоналізмом та талановитістю. Сучасний Павлоград - це люди,якими пишається не тільки наше місто, а й вся Україна, які створюють історію нашого краю, піднімають його благоустрій, проектують економічну, соціальну та культурну сфери розвитку шахтарської столиці.
Найкращі колективи Павлограду створили справжню казку на Соборній площі, заповнили чарівною енергетикою свята кожну вулицю, подарунки та сюрпризи тривали з самого ранку до пізнього вечора.
Серед найкращих дитячих колективів міста у грандіозному шоу приймав участь Зразковий колектив "Дитячий хореографічний центр " Контрасти" Центру позашкільної роботи.
Розквіту, мира та щастя тобі, мій рідний Павлоград!
bottom of page