top of page

"Контрасти" привезли золото Карпат!

З 25 по 29 червня В Яремче проходив 5 - й Міжнародний фестиваль - конкурс "Золотий олімп Карпат - 2018". В програмі фестивалю були представлені вокал, хореографія, художнє мистецтво, оригінальний жанр та інструментальна майстерність.

Наше місто на дитячому фестивалі представила молодша група Зразкового дитячого хореографічного центру "Контрасти" (керівник Ірина Джужа). За п'ять дніів справжнього дитячого свята діти стали учасниками вечора знайомств, ігрової дискотеки з призами та подарунками, пройшли відбірковий тур та стали учасниками гала - концерту. В номінації естрадна та сучасна хореографія діти змішаної дитячої категорії 6 - 10 років стали другими, а в категорії 10- 12 років завоювали золото!

Чарівні карпатські гори, чудові краєвиди, горні річки та водоспади супроводжувалися завжди дуже щирою гостинністю місцевого населення. Жодною хвилини діти не нудьгували; організатори фестивалю назвали "Контрасти" самою доброзичливою, організованною та легкою на підйом групою. В Карпатах кажуть: то не гуцул, що не був на Говерлі, тому хлопці колективу пообіцяли повернутися через 2 роки і здолати цю горну вершину. Чорниці прямо з куща, Карпати на дотик руки, пісня горних водоспадів ще надовго не відпустять у спогадах не тільки маленьки "Контрасти", але й їхні батьки. Група у 43 чоловіки щасливі та задоволені повернулися до рідного міста з любов'ю в серці до краси рідної України!

bottom of page